Buscar ajuda professional no implica que la relació hagi fracassat, sinó tot el contrari, és un pas de lluita que mostra afecte i esforç per a que les coses millorin.

Som éssers relacionals, creixem i ens desenvolupem entre persones. Les relacions formen part de la nostra experiència bàsica a la vida i és per això que la seva importància és significativa.

Les relacions són com un ball que és únic amb cada persona amb la que ens vinculem i, a més, l’hem d’aprendre a ballar. Es per això que al llarg de la nostra vida aprendrem molts passos i estils de ball amb els que ens anirem desenvolupant.

Tot i així, relacionar-nos implica, de vegades, desavinences:

  • En ocasions tindran un clar detonant
  • En altres, en canvi, es tracta d’un deteriorament prolongat en el temps, un desgastament
  • A vegades hi hauran malestars individuals que repercuteixen en el vincle
  • O ens trobem en projectes o etapes de vida diferents
  • i/o una dificultat per comunicar i entendre a l’altre persona i així avançar cap a trobar-se.

A Indàgora treballem amb tot tipus de vincles, ja siguin de parella, tríades, companyes de treball, famílies… tota aquella connexió que estigui passant per un mal moment i no pugui trobar-se.

Treballem des de la visió de les relacions no convencionals (no-monogàmies ètiques i consensuades) com des de una monogàmia sense judicis, el més important per nosaltres és entendre el món de significats on us trobeu.