“Viure és néixer a cada instant.” Erich Fromm

Cada persona té la seva pròpia forma de viure experiències i expressar les seves emocions, construint-se així la identitat única que ens caracteritza.

A vegades ocorre que aquesta construcció no ens porta a un benestar, sinó a confusions, bloquejos, ansietats i la sensació de no poder encarar la situació present. Per això, al meu espai busco el creixement personal plantejant-me situacions des d’una altra perspectiva, afrontant amb noves eines els possibles conflictes, i aconseguir un respir que permeti conèixe’m millor i entendre què necessito.

La psicoteràpia és una eina que ajuda a entendre’ns i resoldre’ns, i prendre les regnes de la situació problemàtica per la qual estem travessant.

En la teràpia s’aconsegueix ampliar i modificar el nostre auto-concepte i la interpretació dels esdeveniments de la vida, alhora que sanem i/o perdonem les petjades del passat que encara ens afecten, aconseguint així:

– Reduir el patiment per un conflicte.
– Gestionar adequadament emocions (dolor, ira, por…)
– Incrementar la capacitat d’assimilar els esdeveniments diaris, amb confiança i superació.
– Ajudar a prendre decisions més sanes.
– Promoure el creixement personal. El procés de teràpia fa que ens fem més conscients de nosaltres mateixos, del món al voltant i dels altres.

La teràpia no és una eina reservada únicament a les persones que pateixen, pot ser un formidable recurs per realçar el potencial individual, enriquir vincles significatius, donar respostes a decisions importantes i permetre’m una millora de l’autoestima general.

La nostre intenció és oferir una teràpia en un context de confiança i respecte, d’igual a igual (nosaltres som expertes en teoria i tècniques, tu ets l’expert o experta de la teva vida) i amb això co-construir la millor alternativa que et permeti aconseguir sentir-te satisfet en el teu dia a dia.

En teràpia atenem:

– Problemes de la conducta alimentària, Anorèxia, Bulímia i afartaments incontrolats.

-Depressió i estats d’ànim baix.

-Estrès i ansietat.

-Insomni.

-Baixa autoestima.

-Atacs de pànic.

-Fòbies.

-Desenvolupament personal.

-Dol.

-Problemes amb ús i dependència de substàncies.