“La Psicologia no pot dir a la gent com haurien de viure les seves vides. No obstant això, pot proporcionar-lis significats per a un canvi personal i social efectiu.” Albert Bandura

Indágora és el treball conjunt de Beatriz Cerezo i Núria Arrebola, psicòlogues i psicoterapeutas a Barcelona.

Vam decidir unir sota un mateix projecte un espai de suport, proper, segur, acollidor i professional. Unim diferents serveis, que veníem oferint individualment, sota el mateix paraigües:

Ambient càlid, distès, empàtic i segur on poder estar de forma còmoda, i així poder respectar el ritme de cada persona en crear els seus processos. Acompanyem i co-construïm amb les persones la situació actual i la solució desitjada per aconseguir un major benestar en el dia a dia.

Oferim psicoteràpia centrada en cada persona i en el seu estil de vida, enfocat cap a la seva millor solució possible, adaptant-nos a cada forma de ser en lloc de recórrer a esquemes rígids. Considerem que cada intervenció és única i gaudim descobrint les diferents realitats i formes de donar significat a les experiències, per col·laborar en la construcció i ampliació d’aquestes.


L’objectiu és plantejar-nos des d’una altra perspectiva aspectes personals, psicològics, aspectes socials que ens influeixen i que vivim en el nostre dia a dia. Mitjançant tallers o activitats específiques podrem guanyar eines i començar a fer un procés per arribar a una coherència sana en la nostra forma de viure i de ser.