La Psicologia no pot dir a la gent com haurien de viure les seves vides. Tot i així, pot proporcionar significat per a un canvi efectiu, tan a nivell personal com social.

Albert Bandura

Psicoteràpia individual i de parella(s)

Hi trobaràs un ambient càlid, distès, empàtic i segur on poder estar còmode. Això permet poder anar al ritme de cada persona alhora de crear els seus propis processos. Acompanyem i co-construïm amb les persones la situació actual i la solució desitjada per arribar a un major benestar en el dia a dia, tant en format individual com de parella(s).

Oferim psicoteràpia centrada en cada persona i en el seu estil de vida, enfocat cap a la seva millor solució possible, adaptant-nos a cada forma de ser en lloc de fer servir esquemes rígids. Considerem que cada intervenció és única i gaudim descobrint les diferents realitats i formes de donar significat a les experiències, per col·laborar en la construcció i ampliació d’aquestes.

Xerrades i tallers

L’ objetiu és plantejar-nos aspectes personals, psicològics i socials (que ens influeixen i que vivim en el nostre dia a dia) des d’una altra perspectiva. A través de xerrades, tallers i activitats específiques guanyem eïnes i comencem a fer un procès per arribar a una coherència saludable amb la nostre forma de viure i de ser.

També al nostre blog trobaràs bastants articles de temes relacionats amb les activitats, xerrades i tallers que fem.