A Indàgora volem aportar desde els espais de grup, ja que són un lloc de trobada amb persones afins i amb malestars semblants. Tots els espais són amb perspectiva feminista i LGTBIQA+, sense cap dubte. Passa, et donem la benvinguda!


Grup de trobada i acompanyament Trans* i No Binari

Aquest es un espai vivencial de creixement personal on compartir-nos, conèixer-nos, sentir- nos i vivenciar lxs nuestrxs cossxs, emocions, sensacions i pensaments, desde la seguretat i confiança.

T´acompanyarem en el dolor i plaer en Grup de les diferents vivències, desde els sentirs i realitats no binaries i trans*.

Es un Espai d´experimentació en el aquí i ara, per adonar-te’n a través del moviment, la meditació, la saviesa col.lectiva, la tendresa i els malestars compartits, acompanyant-nos entre totis a connectar amb l´autocura i xadratje.

Informació pràctica

Lloc: Presencial a Indàgora.

Dates i horari: 6 dissabtes, sesisons de 4 hores

Preu: 150€ TOT el taller

Més informació a clau@indagora.es


FEM SAFAREIG – Taller d’autodefensa feminista amb perspectiva psicoterapèutica

Fem safareig és un espai presencial de treball personal i grupal alhora, en el qual s’aborden les temàtiques de com tenim interioritzats certs aspectes de la socialització femenina. Intentem qüestionar quins aspectes inclou i exclou per donar pas a explorar quines maneres de viure des del Jo volem tenir, posant en jaque i anant més enllà dels rols de gènere. El format grupal ofereix la possibilitat de poder mostrar-nos en les vulnerabilitats, a la vegada que acollir i ser acollidis per la mirada apreciativa de les persones que conformen el grup.

Són quatre les trobades en les quals s’abordaran les següents temàtiques:

Autoconeixement: Qui és la persona a defensar? És un espai per connectar amb les pròpies necessitats i desitjos que moltes vegades no són tinguts en compte en el nostre dia a dia.

Límits: de la pena a la ràbia. És un espai de legitimació, reivindicació i valorització de les pròpies necessitats i desitjos els quals no són incompatibles amb l’entorn.

Ocupar l’espai: més enllà de la vergonya. És una trobada en la qual es travessa la vergonya de ser visti per les altris per passar a ser qui mira des d’un lloc escollit.

Sororitat: d’allò individual a allò col·lectiu. Tancant el cicle, apostem per la força de la col·lectivitat i d’uns llaços forts en els quals poder-se sostenir, en els que cada uni hagi pogut identificar-se en la seva pròpia singularitat, i no per això ser incompatible amb les altris que l’envolten, sinó tot el contrari, connectant amb el suport de la força grupal.

Informació pràctica

Lloc: Presencial a Indàgora.

Dates i horari: 7, 14, 21, 28 de Febrer 2023 de 18h a 19:30, de 18h a 19:30h

Preu: 75€

Més informació a laura@indagora.es


COMUNICACIÓ NO-VIOLENTA PER A LA CONCIÈNCIA DEL PODER A LES NOSTRES RELACIONS: Recuperant la sobirania interna.

Sents dificultats per expressar la teva opinió o vivència en algunes de les teves relacions?

Creus que no t’arriben a entendre i no saps com trobar les paraules perquè arribin a l’altra banda?

T’agradaria connectar amb el teu propi poder per a reconèixer-te en aquesta relació?

Irene Glatz, Formadora en Comunicación No-Violenta aplicada en el ámbito social y terapéutico; facilitadora en gestión de conflictos y técnica psico-social especializada en género.

Les limitacions en la comunicació estan marcades pels privilegis i la posició/rol que ocupem i ocupen les altres persones respecte a nosaltres. És per això que en aquesta càpsula de 2 sessions farem una introducció a la Comunicació No-Violenta i a la seva capacitat per afrontar límits en les nostres relacions marcades pel poder (gènere, estatus social, raça, posició laboral, rol familiar o dins del teu comunitat, habilitats psicològiques i espirituals, etc). Per això, portarem consciència dels tipus de poders que estan en joc en les nostres relacions i coneixerem com la Comunicació No-Violenta pot ser una eina per traspassar aquestes dificultats d’una manera respectuosa i íntegra.


No cal tenir experiència a Comunicació No-Violenta. Tots els nivells són benvinguts.


Què us aportarà?

  • Coneixeràs els diferents aspectes que marquen les relacions de poder.
  • Aprendràs habilitats de gestió i afrontament de les dinàmiques de poder.
  • Treballaràs la capacitat d’observació, la connexió amb els teus sentiments i necessitats i les estratègies
    que pots traçar per cuidar allò important per a tu.
  • Practicaràs eines de comunicació per al teu dia a dia en les teves relacions.
  • Realitzaràs en un treball d’autoamor i acceptació dels teus límits.
  • Reconnectaràs amb el teu propi poder.

Informació pràctica:

Lloc: Presencial A Indàgora

Dates i horari: 13 i 20 de gener del 2023, de 18h a 20.30h.

Preu: 55€ la c+apsula (2 sessions de 2,5 hores)

Imparteix: Irene Glatz, Formadora en Comunicació No-Violenta aplicada a l’àmbit social y terapèutic; facilitadora en gestió de conflictes i tècnica psicosocial especialitzada en gènere.

Inscripció: empathos.ireneglatz@gmail.com