La idea d’Indàgora sorgeix d’una visió conjunta sobre la psicologia i la forma de fer teràpia i davant la necessitat d’aportar un punt diferent a la societat actual:

Més centrat en la persona: les seves necessitats, les dificultats en que es troba, les experiències que ha viscut, com gestiona el seu món interior, les relacions que té i tot allò que l’envolta.

Treballem des d’una perspectiva Constructivista i Sistèmica, cada persona construeix el seu món de significats depenent de qui és, tant a nivell de pensaments com d’emocions. Alhora posem el focus en les nostres relacions, cercles i sistema en el qual vivim (societat, cultura, entorns…). En aquest article podras coneixer millor com treballem.

La finalitat d’Indàgora és crear un espai de treball personal i de descobriment, de suport, proper, segur, acollidor i professional.

Per això realitzem tot un seguit d’activitats, tallers, grups i terapies.

Et convidem a conèixe’ns!

 

 

 


Beatriz Cerezo

Amb la curiositat i les ganes de descobrir sempre presents, em defineixo com una apassionada pel coneixement, em replantejo que no hi ha una única forma de viure “correctament” i és per això que rebutjo la normatividad per una forma de vida més coherent amb cada persona.

Procuro estar en constant cerca, estudi i aprenentatge per entendre com funcionem, com vivim, com ens desenvolupem i com anem canviant en adaptació a la situació social i cultural.

Em replantejo molt la influència del context en el qual ens desenvolupem i com els aprenentatges ens van definint la nostra identitat i processos, és per això que m’encanta raonar sobre el llenguatge que usem i aprofundir als mons de significats de cada persona.

Dinàmica, natural, organitzada i resolutiva, crec en el potencial de les persones, en la resiliència i en les capacitats per tirar endavant.

Àmplia experiència en teràpies grupals des de 2013, i especialitzada en no monogàmies èticas des d’una visió feminista, sistémica i des de l’ètica de les cures.

Especialista en teràpies de grup per la fòbia social, diversitats afectives, comunicació i resolució de conflictes.

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de La Laguna (S/C Tenerife)

Psicòloga Sanitària Col·legiada núm. 20460 pel Col·legi oficial de psicòlegs de Catalunya.

Màster en Teràpia Cognitiu-social per la Universitat de Barcelona (2011 – 2014)

Postgrau en Teràpia de Parella en l’Institut d’estudis de la sexualitat i la parella (IESP 2015 – 2016)

Formació en Teràpia Narrativa per l’Associació Espanyola de Teràpia Narrativa (AETEN – 2015)

Actualment formant-me en Monitora d’Educació Sexual (Escola sexológica)

 

 

 

 

 


 Núria Arrebola

Les persones tenim la necessitat de sentir-nos satisfetes amb la vida que portem i d’aquí sorgeix la cerca noves maneres de resoldre i fer front a les dificultats que se’ns plantegen. I m’encanta acompanyar a les persones en aquests processos vitals.

Sóc feminista, cada vegada més ecologista i he adquirit certa crítica amb el sistema establert, ho considero una responsabilitat cap a la societat. Sóc conscient que la realitat és complexa i que existeix diversitat en la nostra forma de viure i veure el món. Per això ser respectuosa amb formes alternatives de viure és coherent amb aquesta visió.

Poso l’autoconeixement i les cures al centre de les relacions, ja sigui amb un/a mateix/a com amb les altres persones.

Em moc amb les teories Constructivistes, on s’entén que cada persona interpreta el món depenent de com és el seu món interior; les teories Sistémicas, on es realça la importància de les relacions i s’incorpora com a elements significatius al que ens ocorre; les teories Gestalt, recordant-nos el lloc de les emocions en el nostre dia a dia i les Humanistes, que posen un punt diferent a tot el setting terapèutic.

Considero que cadascuna contribueix a una visió de l’ésser humà més completa.

 Llicenciada en Psicologia per la UAB.

Psicòloga Sanitària Col·legiada nª 21194 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya

Formació en Intel·ligència emocional per IESP Barcelona (2012)

 Màster en Teràpia Cognitiu Social per la UB (2013-2016)

 Mindfulness a Interpersonal (2017)