Núria Arrebola Sierra

Com a terapeuta veig que tinc tendència a tenir en compte el símptoma que ens ha portat a la sessió i des d’aquí anar a conèixer que ha portat a la persona a estar com està, a entendre com ha sigut la vivència fins al dia present.Sóc feminista; per a mi és una forma d’entendre el món i les relacions humanes, no només és una lluita (qué també!). Amb el temps vaig adquirint certa crítica amb el sistema establert (heteronormatiu, patriarcat, monogàmies, neoliberal…), ho considero com una responsabilitat cap a la societat.

Adoro la diversitat, m’encanta conèixer formes i estils variats, sempre penso que això enriqueix la vida. Sóc molt curiosa i m’encanta continuar aprenent (crec que és el meu estat natural). En la sessió m’agrada investigar allò que tenim entre mans alhora que ens cuidem en el procés.

Em moc amb les teories Constructivistes, on s’entén que cada persona interpreta el món depenent de com és el seu món interior; les teories Sistèmiques, on es resalta l’importància de les relacions i s’incorporen com a elements significatius del que ens succeeix; les teories Gestalt, que ens recorden el paper de les emocions en el nostre dia a dia i les teories Humanistes, que proposen un punt diferent a tot el setting terapèutic.

De cadascuna d’elles he extret allò que més m’ha fet sentit i les he integrat en una forma de veure i d’entendre a la persona. A part de la teoria, les meves formacions m’han proporcionat tècniques terapèutiques variades i el resultat és com una caixa d’eines preparades per utilitzar-les a cada sessió.

 • Llicenciada en Psicologia per la UAB.
 • Psicòloga Sanitària Col·legiada núm. 21194 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya
 • Master en Teràpia Cognitivo Social per la UB (2013-2016)
 • Formació en Mindfulness amb Begoña Odriozola (Interpersonal – 2017)
 • Formació en Intel·ligència emocional i teràpia de parella (IESP Barcelona – 2012)
 • Formació en Psicoteràpia Feminista (Red de psicoteràpia i gènere en l’estat espanyol – 2018)

Beatriz Cerezo González

Amb la curiositat i les ganes de descobrir sempre presents, em defineixo com una apasionada pel coneixement, em replanteixo que no hi ha una única forma de viure “correctament” i és per això que rebutjo la normativitat per una forma de vida més coherent amb cada persona.

Intento estar en constant recerca, estudi i aprenentatge per entendre com funcionem, com vivim, com ens desenvolupem i com anem canviant en adaptació a la situació social i cultural.

Em replantejo molt la influència del context en el que ens desenvolupen i com els aprenentatges ens van definint la nostra identitat i processos, és per això que m’encanta raonar sobre el llenguatge que fem servir i aprofundir en els mons de significats de cada persona. 

Dinàmica, natural, organitzada i resolutiva, crec en el potencial de les persones, en la resiliència i en les capacitats per continuar endavant. 

Àmplia experiència en teràpies grupals i tallers des de 2013, i especialitzada en no monogàmies ètiques des d’una visió feminista, sistèmica i des de l’ètica de les cures.

Especialista en teràpies de grup per la fobia social, diversitat afectives, comunicació o resolució de conflictes.

 • Llicenciada en Psicologia per la Universitat de La Laguna (S/C Tenerife)
 • Psicòloga Sanitària Col·legiada núm. 20460 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya
 • Master en Teràpia Cognitivo-social por la Universidad de Barcelona (2011 – 2014)
 • Postgrau en Teràpia de Parella en l’Institut d’estudis de la sexualitat i la parella (IESP 2015 – 2016)
 • Formació en Teràpia Narrativa per l’Associació Espanyola de Teràpia Narrativa (AETEN – 2015)
 • Formació en Monitora d’Educació Sexual (Escola sexològica – 2017 – 2018)
 • Formació en psicoteràpia feminista (Red de psicoteràpia i gènere en l’estat espanyol – 2018)

Kamila Aguilera Díaz

Sóc xilena, tinc formació i experiència tant en Teràpia Sistèmica Familiar i individual com en Intervenció Psicosocial en Educació. Puc atendre en castellà, francès i anglès.

Em considero una persona crítica i polititzada. Considero a la salut mental com una peça elemental del nostre entorn bio-psico-social. Sóc activa en la defensa i discussió dels drets humans, prenent posicions davant de les transformacions i intervencions socials dins i al voltant del model occidental.

Per mi, la psicoteràpia és un espai íntim, reflexiu, creatiu i sanador. Considero valenta a qui decideix començar un camí d’exploració i reconciliació interna. En el moment d’apropar-me a l’espai i el treball terapèutic, intento entendre a la persona des d’una escolta activa i empàtica. Els prejudicis, estigmes i etiquetes no van amb mi, considero que som éssers humans amb un potencial intern ple de sabiduría amb el que podem connectar i confiar en ser els protagonistes de la nostra pròpia història, amb el fi de viure des de la conciència, l’autonomía i l’harmonía.

Per això considero primordial connectar amb el nostre cos i emocions, ja que són uns elements essencials per poder establir una relació sincera, saludable i comprensiva amb nosaltres mateixes. Per això, sempre intento incloure tècniques experiencials, narratives i/o simbòliques que ens ajudin a connectar en el treball terapèutic, per potenciar l’observació i l’anàlisis i poder tensionar elements de la seva història amb una intenció de creixement i expansió vital. 

 • Llicenciada en Psicologia per la Universitat Diego Portales, Santiago de Chile
 • Curs d’aprofundiment en psicoànalisis per la Universidad Diego Portales, Santiago de Chile
 • Curs d’aprofundiment en teràpia sistèmica per la Universidad Diego Portales, Santiago de Chile
 • Master en Teràpia Cognitivo-Social, per la UB
 • Curs d’aprofundiment en intervenció psicosocial en educació, per la Universidad Diego Portales, Santiago de Chile

Hola! Sóc la Sílvia Montero, psicòloga i psicoterapeuta amb una visió constructivista, sistèmica i feminista.

Si hagués de trobar una frase que definís el meu camí a nivell personal i professional, seria quelcom semblant a ser una “perpètua aprenent”. Des que vaig començar la meva formació i al llarg de la meva trajectòria professional, sempre m’acompanya la sensació de continuar aprenent constantment. I m’apassiona que sigui així! M’agrada imaginar-ho com un trencaclosques que es va construint i deconstruint, creant així una forma específica d’entendre la teràpia.

Per a mi, la teràpia és un lloc d’autoconeixement on investiguem i treballem sobre la nostra forma de veure el món i de viure’ns en ell. És un lloc d’autocura on li donem espai a les nostres emocions, les nostres creences, les nostres relacions, els nostres símptomes i els nostres recursos. La teràpia, també, pot ser aquell lloc on recolzar-nos i on sostenir-nos, quan el nostre món es trenca.


Crec que és molt important poder nutrir-nos de diferents perspectives i utilitzar eines que es complementin entre si. Des d’una mirada constructivista que em permet comprendre com construïm la nostra realitat i com ens vivim en ella. Des d’una mirada sistèmica que em permet comprendre com teixim les nostres relacions. I des d’una mirada feminista, que em permet descobrir la influència dels aprenentatges que ens travessen en funció del nostre gènere, tant a nivell individual i identitari com a nivell relacional.

A Indàgora col·laboro realitzant teràpies online, no presencials.

 • Graduada en Psicología per la UB.
 • Psicòloga Sanitària Col·legiada núm. 22620 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya
 • Master en Teràpia Cognitiu-Social per la UB (2014-2017)
 • Formació en intervenció emocional amb nens i famílies (Centre Grat, 2018)
 • Formació en Feminisme Terapèutic (Feminarian, 2019)