L’ equip Indàgora

Som un equip de dones a les que ens apasiona la nostra feina. Amb la mirada oberta al món, ens agrada estar en constant formació i aprenentatge per aportar intervencions i plantejaments alineats amb el moment en el que vivim.

Indàgora significa “Indagar en el Àgora”, lloc de l’antiga Grècia on es reunien les persones de la ciutat per trobar-se i intercanviar informació, coneixement, productes…

La nostra visió d’equip sorgeix de la idea de nodrir-nos les unes a les altres, créixer juntes a la recerca de solucions conjuntes i unir totes les nostres visions per oferir un servei més complet i professional.

Entre els nostres valors estan les cures en el centre, la fortalesa de grup, la sororitat, una visió crítica i activista i el compromís per una salut mental ètica, inclusiva i accessible per totes.

Fotografia de Nuria Arrebola.

Núria Arrebola Sierra

Per a mi és imprescindible que l’espai terapèutic sigui un lloc acollidor i prou segur per tal de mostrar, explorar i treballar-nos parts nostres que solen mantenir-se ocultes. Em distancio de donar consells o dir-li a la gent com viure la seva vida; el meu plantejament és més aviat fer un camí conjunt en on la persona es la experta en el seu món intern, el que li passa, els significats que dóna, el que vol per a ella, etc. I jo ho sóc en intervencions terapèutiques i mecanismes de canvi.

Sóc feminista; per a mi és una forma d’entendre el món i les relacions humanes, no només és una lluita (qué també!). Amb el temps vaig adquirint certa crítica amb el sistema establert (heteronormatiu, patriarcat, monogàmies, neoliberal…), ho considero com una responsabilitat cap a la societat.

Adoro la diversitat, m’encanta conèixer formes i estils variats, sempre penso que això enriqueix la vida. Sóc molt curiosa i m’encanta continuar aprenent (crec que és el meu estat natural). En la sessió m’agrada investigar allò que tenim entre mans alhora que ens cuidem en el procés.

M’he format en varies perspectives en Psicologia; de cadascuna d’elles he extret allò que m’ha quadrat més i les he integrat en una forma de veure i d’entendre a la persona. A part de la teoria, les meves formacions m’han proporcionat tècniques terapèutiques variades i el resultat és que a sessió tinc com una caixa d’eines preparada per ser utilitzada en funció de la persona.

 • Postgrau d’especialització en Psicoterapia Corporal Somatosensorial (Centre Besai -2021)
 • Formació en Psicoteràpia Feminista (Red de psicoteràpia i gènere en l’estat espanyol – 2018)
 • Master en Teràpia Cognitivo Social per la UB (2013-2016)
 • Formació en Mindfulness amb Begoña Odriozola (Interpersonal – 2017)
 • Formació en Intel·ligència emocional i teràpia de parella (IESP Barcelona – 2012)
 • Llicenciada en Psicologia per la UAB.
 • Psicòloga Sanitària Col·legiada núm. 21194 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya
Fotogradia de Beatriz Cerezo

Beatriz Cerezo González

Amb la curiositat i les ganes de descobrir sempre presents, em defineixo com una apasionada pel coneixement, em replanteixo que no hi ha una única forma de viure “correctament” i és per això que rebutjo la normativitat per una forma de vida més coherent amb cada persona.

Intento estar en constant recerca, estudi i aprenentatge per entendre com funcionem, com vivim, com ens desenvolupem i com anem canviant en adaptació a la situació social i cultural.

Em replantejo molt la influència del context en el que ens desenvolupen i com els aprenentatges ens van definint la nostra identitat i processos, és per això que m’encanta raonar sobre el llenguatge que fem servir i aprofundir en els mons de significats de cada persona. 

Dinàmica, natural, organitzada i resolutiva, crec en el potencial de les persones, en la resiliència i en les capacitats per continuar endavant. 

Àmplia experiència en teràpies grupals i tallers des de 2013, i especialitzada en no monogàmies ètiques des d’una visió feminista, sistèmica i des de l’ètica de les cures.

Especialista en teràpies de grup per la fobia social, diversitat afectives, comunicació o resolució de conflictes.

 • Llicenciada en Psicologia per la Universitat de La Laguna (S/C Tenerife)
 • Psicòloga Sanitària Col·legiada núm. 20460 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya
 • Master en Teràpia Cognitivo-social por la Universidad de Barcelona (2011 – 2014)
 • Postgrau en Teràpia de Parella en l’Institut d’estudis de la sexualitat i la parella (IESP 2015 – 2016)
 • Formació en Teràpia Narrativa per l’Associació Espanyola de Teràpia Narrativa (AETEN – 2015)
 • Formació en Monitora d’Educació Sexual (Escola sexològica – 2017 – 2018)
 • Formació en psicoteràpia feminista (Red de psicoteràpia i gènere en l’estat espanyol – 2018)

Kamila Aguilera Díaz

Sóc xilena, tinc formació i experiència tant en Teràpia Sistèmica Familiar i individual com en Intervenció Psicosocial en Educació. Puc atendre en castellà, francès i anglès.

Em considero una persona crítica i polititzada. Considero a la salut mental com una peça elemental del nostre entorn bio-psico-social. Sóc activa en la defensa i discussió dels drets humans, prenent posicions davant de les transformacions i intervencions socials dins i al voltant del model occidental.

Per mi, la psicoteràpia és un espai íntim, reflexiu, creatiu i sanador. Considero valenta a qui decideix començar un camí d’exploració i reconciliació interna. En el moment d’apropar-me a l’espai i el treball terapèutic, intento entendre a la persona des d’una escolta activa i empàtica. Els prejudicis, estigmes i etiquetes no van amb mi, considero que som éssers humans amb un potencial intern ple de sabiduría amb el que podem connectar i confiar en ser els protagonistes de la nostra pròpia història, amb el fi de viure des de la conciència, l’autonomía i l’harmonía.

Per això considero primordial connectar amb el nostre cos i emocions, ja que són uns elements essencials per poder establir una relació sincera, saludable i comprensiva amb nosaltres mateixes. Per això, sempre intento incloure tècniques experiencials, narratives i/o simbòliques que ens ajudin a connectar en el treball terapèutic, per potenciar l’observació i l’anàlisis i poder tensionar elements de la seva història amb una intenció de creixement i expansió vital. 

 • Llicenciada en Psicologia per la Universitat Diego Portales, Santiago de Chile
 • Curs d’aprofundiment en psicoànalisis per la Universidad Diego Portales, Santiago de Chile
 • Curs d’aprofundiment en teràpia sistèmica per la Universidad Diego Portales, Santiago de Chile
 • Master en Teràpia Cognitivo-Social, per la UB
 • Curs d’aprofundiment en intervenció psicosocial en educació, per la Universidad Diego Portales, Santiago de Chile

Fotografia de Silvia Montero

Sílvia Montero

Hola! Sóc la Sílvia Montero, psicòloga i psicoterapeuta amb una visió constructivista, sistèmica i feminista.

Si hagués de trobar una frase que definís el meu camí a nivell personal i professional, seria quelcom semblant a ser una “perpètua aprenent”. Des que vaig començar la meva formació i al llarg de la meva trajectòria professional, sempre m’acompanya la sensació d’estar continuament aprenent. I m’apassiona que sigui així! M’agrada imaginar-ho com un trencaclosques que es va construint i deconstruint, creant així una forma específica d’entendre la teràpia.

Per a mi, la teràpia és un lloc d’autoconeixement on investiguem i treballem sobre la nostra forma de veure el món i de viure’ns en ell. És un lloc d’autocura on li donem espai a les nostres emocions, les nostres creences, les nostres relacions, els nostres símptomes i els nostres recursos. La teràpia, també, pot ser aquell lloc on recolzar-nos i on sostenir-nos, quan el nostre món es trenca.


Crec que és molt important poder nutrir-nos de diferents perspectives i utilitzar eines que es complementin entre si. Des d’una mirada constructivista que em permet comprendre com construïm la nostra realitat i com ens vivim en ella. Des d’una mirada sistèmica que em permet comprendre com teixim les nostres relacions. I des d’una mirada feminista, que em permet descobrir la influència dels aprenentatges que ens travessen en funció del nostre gènere, tant a nivell individual i identitari com a nivell relacional.

A Indàgora col·laboro realitzant teràpies online, no presencials.

 • Graduada en Psicología per la UB.
 • Psicòloga Sanitària Col·legiada núm. 22620 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya
 • Master en Teràpia Cognitiu-Social per la UB (2014-2017)
 • Formació en intervenció emocional amb nens i famílies (Centre Grat, 2018)
 • Formació en Feminisme Terapèutic (Feminarian, 2019)

Fotografia de Maitane Gardoki

Maitane Gardoki

El meu recorregut comença des del sector social. És allà vaig aprendre com el context ens moldeja i posiciona en rols i escenaris que a vegades generen malestar a causa de dinàmiques preestablertes que estan fora del nostre control. A més de les nostres relacions personals, el sistema econòmic-polític ens posa a prova diàriament i això s’ha de tenir en compte a l’espai psicoterapèutic. Per a mi és molt important incorporar aquesta perspectiva social a la teràpia, ja que li dona una visió més comprensiva al malestar i per això em recolzo en les teories sistèmiques.

El feminisme és una aliada que camina amb mi tant professional com personalment. És una forma de vida. La perspectiva de gènere m’ajuda a tenir una mirada més humana que acull i acompanya. D’ella vaig aprendre la importància de donar un espai a la vulnerabilitat i a les cures (i a les auto-cures!).

Crec que cada persona és única i es va construint a través de les seves experiències formant un univers de significats que s’entrellacen amb el de les persones que l’envolten. M’agrada dir que som multiversos en constant interacció. En aquesta línea, em recolzo en les teories constructivistes per donar-li un espai a aquest món intern i respectar la vivència subjectiva de cadascuna, parant especial atenció a la molt valuosa informació que ens donen les emocions.

Considero que no hi ha una única forma de veure les coses i molt menys d’experimentar la realitat. Sóc crítica i curiosa des de sempre, portant tot això a un procés de deconstrucció i aprenentatge constant. Per això en la diversitat trobo un lloc de descobriment, aprenentatge i coherència amb una mateixa. No treballo amb etiquetes ni amb diagnòstics sino que des de la problemàtica o el dilema que la persona porta a l’espai terapèutic.

 • Graduada en Psicologia (Universitat del País Vasc)
 • Curs d’intel·ligència emocional i noves masculinitats (Universitat del País Vasc)
 • Curs introductor a la teràpia grupal Gestalt (SORTZEN Centre de Psicoteràpia Humanista de Bilbao)
 • Curs introductor a la teràpia grupal corporal Raichiana (Asociació de Psicologia Humanista de Santiago de Chile)
 • Màster en Teràpia Cognitiu-Social  (Universitat de Barcelona)
 • Col·legiada núm. 27797 por el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya

Títol

Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Explicabo voluptatem, a dicta ab asperiores repudiandae suscipit nobis animi dolorum vitae voluptas saepe provident nesciunt odit rerum mollitia hic reiciendis aut. Eos totam quasi doloribus asperiores a aut laudantium quis saepe doloremque dignissimos in nemo sint est officiis cumque sed dolorum fugit itaque, labore architecto atque suscipit! Ex similique modi eveniet? Odit debitis mollitia commodi pariatur optio quis aliquid, minus, neque assumenda dicta exercitationem inventore totam eaque laboriosam temporibus quos maxime? Expedita quidem repudiandae numquam quas unde at culpa earum minus.

Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Explicabo voluptatem, a dicta ab asperiores repudiandae suscipit nobis animi dolorucm vitae voluptas saepe provident nesciunt odit rerum mollitia hic reiciendis aut.   Eos totam quasi doloribus asperiores a aut laudantium quis saepe doloremque dignissimos in nemo sint est officiis cumque sed dolorum fugit itaque, labore architecto atque suscipit! Ex similique modi eveniet?            Odit debitis mollitia commodi pariatur optio quis aliquid, minus, neque assumenda dicta exercitationem inventore totam eaque laboriosam temporibus quos maxime? Expedita quidem repudiandae numquam quas unde at culpa earum minus.       

 Nostrum iusto veniam facilis sequi magni provident voluptas optio eos obcaecati quibusdam, vel aperiam culpa ea accusamus, molestias omnis vero in. Eos deserunt praesentium voluptatibus iure adipisci mollitia non repellendus!            Fugiat iusto laborum minus eaque illum expedita nostrum numquam harum deserunt veniam impedit, aut accusantium quasi quo amet, rerum maxime placeat repellendus vero fuga? Fuga velit soluta ullam iure itaque?            Numquam minus tenetur ab aperiam distinctio commodi nobis consequatur officiis, quas hic ad, quis facere repellat odit modi nisi cumque rem nostrum asperiores molestias! Modi illo delectus quos at doloremque.   

 • BLAbla
 • blablablbab
 • blbalba

Títol

Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Explicabo voluptatem, a dicta ab asperiores repudiandae suscipit nobis animi dolorum vitae voluptas saepe provident nesciunt odit rerum mollitia hic reiciendis aut. Eos totam quasi doloribus asperiores a aut laudantium quis saepe doloremque dignissimos in nemo sint est officiis cumque sed dolorum fugit itaque, labore architecto atque suscipit! Ex similique modi eveniet? Odit debitis mollitia commodi pariatur optio quis aliquid, minus, neque assumenda dicta exercitationem inventore totam eaque laboriosam temporibus quos maxime? Expedita quidem repudiandae numquam quas unde at culpa earum minus.

Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Explicabo voluptatem, a dicta ab asperiores repudiandae suscipit nobis animi dolorum vitae voluptas saepe provident nesciunt odit rerum mollitia hic reiciendis aut. Eos totam quasi doloribus asperiores a aut laudantium quis saepe doloremque dignissimos in nemo sint est officiis cumque sed dolorum fugit itaque, labore architecto atque suscipit! Ex similique modi eveniet? Odit debitis mollitia commodi pariatur optio quis aliquid, minus, neque assumenda dicta exercitationem inventore totam eaque laboriosam temporibus quos maxime? Expedita quidem repudiandae numquam quas unde at culpa earum minus.

 • BLAbla
 • blablablbab
 • blbalba