Coneix el teu cicle menstrual

Aquest és un taller pensat per a persones menstruants que vulguin conèixer més la seva ciclicitat. En ell aprofundirem en les quatre fases del cicle i descobrirem què ens passa a nivell físic i a nivell emocional en cadascuna d’elles. També aprendrem a fer un registre del nostre cicle menstrual, per a poder conèixer i posar en valor les característiques de cada fase, acollint-les i veient com podem aprofitar-les.Tot està pensant per a fomentar l’autoconeixement i així puguem decidir el que millor ens vagi a cada moment. T’apuntes?

El preu del taller inclou una participació en el taller online d’1 hora, una guia menstrual exclusiva i un diagrama de registre menstrual, perquè després cada anem agafant autonomia en la nostra ciclicitat.


Alimentació i cicle menstrual

Aquest serà un espai per a persones menstruants que vulguin conèixer l’alimentació cíclica, fomentar el coneixement dels nostres cossos i dels aliments més adequats per a cada fase de l’cicle menstrual, amb la finalitat de millorar els seus símptomes.

En ell parlarem sobre els processos interns pels quals passa el nostre cos durant tot el cicle i quin tipus d’aliments es recomanen en cada fase. També coneixerem infusions, condiments i algunes receptes per dur a terme una alimentació acord amb el nostre cicle menstrual ! ️


S’inclou:

  • una participació al taller online de 1 hora i mitja
  • guia digital exclusiva amb el contingut teòric i pràctic, amb receptes concretes.

Menstruació i dolor

Aquesta és una realitat que moltes vivim mensualment i de la qual sabem ben poc.
Si et fa mal la regla i no saps què fer, potser aquest taller pugui ajudar-te.
En ell l’Andrea ens parlarà sobre les principals causes del dolor menstrual i premenstrual, definirem la diferència entre dolor i molèstia. I compartirem mètodes, remeis i trucs per rebaixar el dolor durant les fases més complicades del cicle.


S’inclou:

  • una participació al taller online de 1 hora i mitja
  • guia digital exclusiva amb contingut teòric i consells perquè puguis aplicar-los en qualsevol moment.