A Indagora hem col·laborat amb diferents espais i entitats per a promoure un activisme basat en els feminismes i la diversitat. Ens encanta aportar i compartir el coneixement adquirit en les nostres formaciones i la nostra experiència, així com crear conexions i xarxa amb altres persones i entitats.


Tallers presencials a Barcelona

¿Sin tí no soy nada?

En aquest taller es treballarà l’autoestima i les relacions sexo-afectives, des d’una perspectiva de gènere. L’objectiu d’aquest taller és aportar al procés personal propi de creixement i transformació per a ser la persona protagonista de la teva vida, per poder així estimar-te i cuidar-te millor.

L’amor romàntic impregna les formes d’estimar i les dones aprenem a valorar-nos i estimar-nos en funció de les altres persones, posant-les en el centre de les nostres vides.

Encararem aquestes vivències des dels feminismes i veurem com l’amor romàntic ens afecta a les nostres vides, a la nostra manera d’estimar-nos, valorar-nos i treballarem juntes per crear alternatives i viure’l diferent.

També es pretén crear un espai íntim i confidencial per crear una xarxa de seguretat on poder expressar-nos de manera lliure.

El imparteix Judit Parés, psicòloga general sanitària.

  • Lloc: online, plataforma Google Meet
  • Horari; 6 trobades d’hora i mitja, els dimecres de 18: 30h a 20h
  • Dates: del 7 d’Abril fins a 12 de Maig
  • Preu: 60 € tot el taller
  • Participants: espai no mixt, per a dones cis/trans, mínim 6. màxim 8
  • Inscripcions: espai@indagora.es

Logotipo mespapaia

Actualment facilitem tallers online sobre Menstruació Conscient impartits per Andrea Ruiz de @mespapaia. Aquests tallers són com comprimits on aprofundim en algún tema relacionat amb menstruar: coneixement sobre el cicle, alimentació, dolors menstruals…

Segueix a @mespapaia a Instagram per no perdre’t res!

Podcasts

Davinia Velázquez té un projecte anomenat Lectures imperfectes” on adapta lectures a format àudio en castellà, per facilitar el seu accés a persones que tenen alguna dificultat amb la lectura o per als que prefereixin escoltar a llegir.

“Des de nena m’han encantat els llibres i la lectura, però era quelcom on no hi tenia facilitat, sobretot quan a l’hora de llegir en veu alta els meus mestres em corretgien constantment. Després de l’escola, no només eren problemes amb la lectura, sinó també amb la escriptura. Resulta que no és que fos menys capaç, és que sóc Disléxica. Amb els anys vaig anar perdent l’hàbit de llegir llibres, però no de llegir articles, discussions en RRSS, fòrums… Durant la quarantena del març del 2020 vaig voler reprendre el meu hàbit amb els llibres i, de pas, fer el repte de fer-ho en veu alta per a les persones properes. D’aquí va sorgir la idea de compartir aquestes lectures amb més persones, compartir la meva experiència, donar visibilitat a la dislèxia i les meves lectures imperfectes.”


Gràcies a ella pots escoltar els nostres articles mentre fas altres coses!

Artícles

A continuació us deixem el link de col·laboracions que hem fet, en diferents mitjans i amb diferents professionals.

Aquests espais ens permeten reflexionar sobre temes en concrets, desenvolupar-los i donar-li unes voltes juntament amb altres persones.

Si tens interés en col·laborar juntes, escriu-nos!

Logo Indagora sobre rodona blava

Xerrades

Les nostres xerrades estan totalment adaptades a la demanda i consensuades amb les persones que les sol·liciten. Son espais on compartir coneixements, on tot allò que plantegem està basat en una preparació meticulosa i documentada amb bibliografia relacionada.

Alguns exemples de col·laboracions són:

La socialització
en gènere i les
seves conseqüències


a la facultat
de Psicología de la
Universitat de
València

El laberint
de la
gelosia


a Mallorca

Gènere i relacions
de parella


en el marc del
Congrés de
No Monogàmies
e Intimitats
Contemporànies

Participació en
el grup de treball
“Violència institucional
en l’àmbit sanitari”


dins de les
jornades XIV
Fòrum contra les
Violències de Gènere

Companyes de viatge
no desitjades
a les relacions


a l’espai
L’Obrera de
Sabadell

Només existeix una
única manera d’estimar?


a l’espai
L’Obrera de Sabadell
i a Reus

Cures i gestió
emocional a la meva
xarxa afectiva


dins de les
III Jornades
d’ Amors Plurals.