A Indàgora ens agrada l’equips interdisciplinari, i és per això que comptem amb professionals que ens acompanyen en les nostres intervencions.

Amb aquest equip aconseguim una riquesa en el treball psicoterapéutico, ampliant en diferents àrees i camps professionals, i aconseguir així un procés més integrador.


Sonia Jiménez – Logopeda

Logopeda amb més de 8 anys d’experiència en rehabilitació d’adults, nens i qualsevol professional que pugui necessitar tractament. M’agradaria que coneguessis una mica més del meu, així que en aquesta pàgina pots veure la meva experiència i formació. Si necessites més informació no dubtis a consultar-me.

http://www.milogopedabarcelona.es                hola@milogopedabarcelona.es

Telèfon:                                                            Número de col·legiada:
+34 609 10 14 44                                             08/4186


Tallers de Maria Fabregat i Giribet

Psicòloga y Psicoteràpia individual, de parella i família

María és una persona propera que considera que el més important és el benestar emocional de les persones. Va descobrir que a través de la Psicologia pot acompanyar per a ajudar a aconseguir una millor qualitat de vida i es dedica a això amb passió. També realitza tallers de creixement personal i gestió d’emocions. En indàgora participa facilitant tallers de creixement personal i gestió emocional.

http://www.mariafabregat.com                         mariafabregat@copc.cat

Telèfon:                                                            Número de col·legiada:
+34 695 136 810                                              22083