A Indàgora ens agrada l’equips interdisciplinari, i és per això que comptem amb professionals que ens acompanyen en les nostres intervencions.

Amb aquest equip aconseguim una riquesa en el treball psicoterapéutico, ampliant en diferents àrees i camps professionals, i aconseguir així un procés més integrador.


Sonia Jiménez – Logopeda

Logopeda amb més de 8 anys d’experiència en rehabilitació d’adults, nens i qualsevol professional que pugui necessitar tractament. M’agradaria que coneguessis una mica més del meu, així que en aquesta pàgina pots veure la meva experiència i formació. Si necessites més informació no dubtis a consultar-me.

http://www.milogopedabarcelona.es                hola@milogopedabarcelona.es

Telèfon:                                                            Número de col·legiada:
+34 609 10 14 44                                             08/4186

 

 

 


Tallers de Maria Fabregat – Psicòloga

Els tallers de creixement personal ens ajuden a reflexionar, compartir, obtenir altres punts de vista i aconseguir canvis, és a dir, enriquir-se i créixer com a persones.Es tracta de tres tallers que tenen com a finalitat aconseguir un canvi en algun aspecte de la nostra manera de ser.

  • En el primer taller, reflexionem sobre com som actualment i com ens agradaria ser, és a dir, quins aspectes de la nostra manera de ser ens agradaria que fossin diferents.
  • En el segon taller, entendrem perquè ens és tan difícil canviar i què implica el canvi per nosaltres.
  • En el tercer taller, ens adonarem dels beneficis que ens aporta aquesta manera de ser i trobarem alternatives més adequades, aconseguint canvis significatius i permanents i mantenint la coherència amb la nostra identitat.

http://www.mariafabregat.com                         mariafabregat@copc.cat

Telèfon:                                                            Número de col·legiada:
+34 695 136 810                                              22083