Davinia Velázquez té un projecte anomenat “Lectures imperfectes” on adapta lectures a format àudio en castellà, per facilitar el accés a persones que tenen alguna dificultat amb la lectura o per als que prefereixin escoltar a llegir.


Des de nena m’han encantat els llibres i la lectura, però era quelcom on no hi tenia facilitat, sobretot quan a l’hora de llegir en veu alta els meus mestres em corretgien constantment. Després de l’escola, no només eren problemes amb la lectura, sinó també amb la escriptura. Resulta que no és que fos menys capaç, és que sóc Disléxica. Amb els anys vaig anar perdent l’hàbit de llegir llibres, però no de llegir articles, discussions en RRSS, fòrums… Durant la quarantena del març del 2020 vaig voler reprendre el meu hàbit amb els llibres i, de pas, fer el repte de fer-ho en veu alta per a les persones properes. D’aquí va sorgir la idea de compartir aquestes lectures amb més persones, compartir la meva experiència, donar visibilitat a la dislèxia i les meves lectures imperfectes.”


Gràcies a ella pots escoltar els nostres articles mentre fas altres coses!